Volker

Prednosti podjetja Völker

Tradicija

Podjetje Völker je bilo ustanovljeno leta 1912 in se je iz pohištvenega mizarstva razvilo v industrijo podjetje. Že trideset let izdeluje pohištvo za nego s sloganom za boljšo kakovost življenja z najboljšimi proizvodi.

Skozi vsa leta uspešnega poslovanja se v podjetju lahko pohvalimo z velikim številom zadovoljnih uporabnikov, ki znajo ceniti kakovost, zanesljivost in profesionalen odnos!

Nemška kakovost

Völker je tipičen primer preverjene nemške kakovosti, kjer ni nič prepuščeno naključju. Visoko raven kakovosti podjetje dosega predvsem zaradi dolgoletnih izkušenj, kjer je na prvem mestu to, kako stranki ponuditi vrhunsko negovalno oziroma bolniško posteljo.

Korak pred standardi

Völker za težave svojih strank vedno najde najsodobnejše rešitve, saj jim omogoča uporabo kakovostnih, zanesljivih, vizualno privlačnih, varnih in predvsem udobnih postelj.

Kupci postelj Völker so vedno korak pred časom!

 

Koristi za uporabnike in oskrbovalce

Postelja Völker uporabnikom zagotavlja:

Oskrbovalci postelj Völker imajo s čiščenjem in z vzdrževanjem postelj Völker precej manj dela, saj so površine ravne, zaprte. Oglejte si še ostale prednosti postelj Völker.

 

Vrhunske postelje za popolno varnost!

Völker je danes vodilni nemški proizvajalec negovalnih postelj, prisoten v 23 državah v Evropi, Kanadi, ZDA, Latinski Ameriki, Aziji, Avstraliji, Združenih arabskih emiratih,...

Standardi, ki veljajo na trgu varnosti, so za podjetje Völker le spodnji minimum, saj postelje Völker presegajo zahteve vseh najnovejših standardov.

Völker je tako za vas izdelal varno posteljo, zato vam ni treba skrbeti, da bi se z njo kdor koli poškodoval.

 

Kako Völker svojim strankam zagotavlja kakovost?

Kakovost vam zagotavljamo z naslednjimi standardi:

Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.