Volker

Kako negovalne postelje Völker omogočajo večje udobje uporabniku in razbremenitev negovalca?

Če skrbite za osebo s posebnimi potrebami (starejšo osebo, invalida... ), se pri oskrbi srečujete s številnimi obremenitvami.

Postelje Völker vam bodo odprle nov svet udobja za vas in mobilnosti za uporabnika postelj. Njihove glavne prednosti so:

Katere nastavitve vam omogoča postelja?

Z dvigom postelje od najnižjega (40 cm) do najvišjega (80 cm) položaja, vam negovalne postelje Völker omogočajo največjo stabilnost na vseh delovnih višinah. Dvig postelje je preprost, sprožite pa ga z daljinskim upravljalnikom.

 

Uporabnik lahko z upravljalnikom poljubno prilagaja posteljo, tako da mu nastavitev ležišča omogoča nastavitev udobnega položaja.

Z daljinskim upravljalnikom lahko:

  • nastavite hrbtni dela od 0º-70º
  • nastavite stegenski del od 0º-45º
  • nastavite vznožje (pregib)
  • nastavite stegenski del za dvig vznožja (0º-16º)

 

V veliko pomoč mu je tudi pri mobilizaciji za sestop s postelje in tudi za vzpenjanje na njo. S tem se naporen postopek spremeni v zelo preprosto opravilo, s katerim si boste precej olajšali življenje.

Stranska varovala omogočajo varnost

Dvostopenjska višinska nastavitev varovala poveča varnost uporabnika, ko je ta v različnih položajih. Njihova poljubna nastavljivost omogoča tudi lažji dostop skrbnika do uporabnika, kar precej pripomore k visoki ravni skrbnikovega dela.

Ko stranskih varoval ne potrebujete več, jih lahko elegantno »skrijete« v ležišče postelje, s čimer prihranite prostor, predvsem pa vedno veste, kje so potrebna stenska varovala, saj imajo »svoj prostor«.

Z uporabo deljenih stranskih varoval Völker se bistveno poveča zadovoljstvo tako uporabnika kot tudi skrbnika!

Možnost premika celotne postelje - v nekaj sekundah!

Negovalne postelje Völker imajo v nogah skrita kolesa, ki jih aktivirate z daljinskim upravljalnikom

Tako lahko posteljo brez napora odpeljete na poljubno mesto. Premikanje postelje na kolesih je mogoče le v najnižjem položaju (40 cm). Pri višji nastavitvi ležišča vsa štiri kolesa zaradi varnosti zablokirajo.

 

Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.