Volker

Postelje Völker – idealna rešitev za uporabo v domovih za starejše občane

Spoznajte prednosti, ki jih nudijo postelje Völker domovom za starejše občane:

Da bi uporabnik vstal potrebuje pomoč ene ali celo dveh oseb. S pomočjo Völkerja bo lahko uporabnik v veliko primerih vstal sam s pomočjo posebnih nastavitev postelje, v primeru, ko bo potreboval pomoč pa bo dovolj ena oseba, in ne dve, kot se pogosto dogaja pri običajnih posteljah. To pomeni velike prihranke časa osebja. Pa še olajša se jim delo, kar pomeni, manjše napore in večje zadovoljstvo.

tedst

 

Običajne postelje in negovalne postelje trenutnih ponudnikov na trgu ne odpravljajo problema preležanin. Preležanine so izjemno problematične tako za uporabnika postelje, kot za osebje, ki skrbi zanj. Prav tako niso prijetne blazine proti preležaninam. Na njih se namreč še zdravi ljudje slabo počutijo. V Nemčiji gre kar 3% celotnega proračuna bolnišnic za zdravljenje preležanin. Postelja, ki bi vsaj malo pomagala pri preventivi pred preležaninami, bi bila tako vredna zlata. In to Völker prinaša uporabnikom. S pomočjo inovativnega sistema MiS® namreč postelja pospešuje mikro gibe, odpravlja bolečine in stimulira telo. Uporaba Völker postelj in sistema MiS® omogoča institucijam, da pokažejo, da aktivno delajo na preventivi pred preležaninami. Uporabniki Völker postelj v bolnicah okrevajo za 20% hitreje kot če bi bili na običajnih posteljah.

 

1. Uporabnik se težko postavi v želen položaj. Običajne postelje ne omogočajo niti del mobilnosti, ki jo omogoča Völker. S posteljo lahko enostavno upravlja uporabnik sam. Tudi premike, ki pri običajnih posteljah niso možni brez pomoči skrbnika, lahko pri Völker posteljah opravi uporabnik sam – npr. horizontalni dvig celotne postelje. To omogoča izjemno samostojnost uporabnika postelje in izjemen prihranek časa skrbnika (cca 25% časa).

2. Postelje je težko premikati, ter so nestabilne. Običajne postelje so okorne in jih je težko premikati. Völker te težave rešuje s pomočjo posebnega sistema za premikanje, ki omogoča, da se kolesa aktivirajo po potrebi. To po eni strani omogoča enostavnost premikanja, po drugi strani pa večjo stabilnost postelje, ko ta stoji na mestu.

 

Postelje Völker vsebujejo sisteme, ki zagotavljajo maksimalno varnost varovancev. Pri tem zagotavljajo fizično varnost, kot tudi električno varnost pri operiranju z električnimi napravami.

 

Postelje Völker omogočajo izjemno razmerje med kvaliteto in ceno, saj je investicija v primerjavi z stroški vzdrževanja drugih postelj zelo nizka.

test a d

 

Za več informacij si oglejte katalog.

Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami.
Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.